ZyXEL представя облачни мрежови решения на CeBIT2012

Февруари 14, 2012 от itFORUM

ZyXELCommunications ще представи няколко архитектури на широколентови мрежи и Интернет решения по време на CeBIT2012, който ще се проведе от 6-ти до 10-ти март в Хановер, Германия. Посетителите на изложбата ще намерят ZyXEL на щанд C58 в зала 13.

 

Комплексните продукти и решения на ZyXEL са разработени чрез най-новите широколентови технологии и архитектури, което е предпоставка за постигане на висока надеждност, гъвкавост, приложимост и ефективност. На изложбата ZyXEL представя "Home Smart Home" - нова архитектура, създадена специално за доставчиците на телекомуникационни и преносни услуги. Високо съвместима, тя позволява на телко и преносни доставчици да разработват собствени, усъвършенствани и интелигентни приложения и услуги за дома, с цел удовлетворяване изискванията на клиентите, което осигурява повишаване на тяхната лоялност и усреднения приход. Окомплектована с водещи софтуерни и фърмуерни решения и с подкрепата на партньори от световно ниво, "HomeSmartHome" на ZyXELпомага на хората да живеят по-умно в света на Интернет. Демонстрации на приложения за интелигентния  дом ще бъдат представени на щанда.

Специалната технология на ZyXEL"персонален облак" е един от акцентите на CeBIT2012. Обезпечени с новите медия сървъри на ZyXEL (серия NSA300) с подкрепата на Polkast, доставчик на технология за облачни услуги, потребителите получават навсякъде у дома мултимедийно съдържание с висока резолюция. В допълнение се осигурява повсеместна достъпност чрез “MobileApps”, мобилни приложения, които позволяват на потребителите на портативни смарт устройства свободно, лесно и при стриктен контрол на сигурността да управляват мултимедийно съдържание в „персоналния облак“.

На бизнес потребителите, които се стремят чрез ефективни комуникации да поддържат висока производителност и отлични оперативни резултати, ZyXEL предоставя доказани в бъдещето търговски решения, които непрекъснато усъвършенства с високопроизводителни характеристики и последните достижения в технологията и архитектурата. Търговските решения "Интегрирана защита в облака" дават възможност на бизнес потребителите да се възползват от оптималната кабелна и безжична Интернет свързаност и достъпност чрез интегрирана платформа, реализирана с няколко лесни за управление функции. Богатите възможности на решенията за сигурност от ZyXEL са избрани от над 400,000 фирми, които са предотвратили кибер заплахи и атаки чрез защитаване на междуфирмените и вътрешнофирмени съобщения, по този начин увеличавайки максимално производителността на системата.

ZyXELразработва мрежови продукти и решения с модерни DSL и оптични широколентови технологии. По време на изложбата ще бъдат демонстрирани решения за свързаност в областите 4GLTE и VDSL2, обширно портфолио от DSL клиентски устройства CPE (Customer Premise Equipment) и решения за цялостна оптична връзка (end-to-end), с които доставчиците ще имат възможност да предоставят на своите клиенти много и разнообразни услуги.

 
 
 

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes