Бизнес комуникации

Всички анализи

Чрез VoIP (Voice over Internet Protocol) телефонните обаждания „пътуват” по същия начин като електронната поща. Такъв тип услуга има потенциала да намали значително разходите за комуникация вътре в компаниите и да повиши продуктивността им...
Какви са най-вероятните проблеми при възприемане на такъв иновативен комуникационен модел? Много от очакванията са погрешни. И каквато е ситуацията при всеки нов подход за правене на бизнес, хората са колебливи. Затова ще е полезно да бъдат посочени някои от най-популярните митове около обединените комуникации.
Европейската комисия планира да направи електронните фактури стандартни в ЕС до 2020-а. Ако стандартните хартиени фактури бъдат заменени с електронни, от Брюксел изчисляват, че потенциалните спестявания за целия съюз ще се равняват на около 40 млрд. евро годишно.
Deloitte публикува основните си предвиждания в сферата на информационните технологии за настоящата година. По традиция то е разделено в три категории: технологии, медии и телекомуникации. Предоставяме ви трите основни акцента на анализатора в категорията телекомуникации.
Медните жици може и да са бавни, но има бъдеще на телефонията, което се протяга отвъд мобилния телефон. Това бъдеще е “безжично” и може би дори “безтелефонно”. В сравние с мобилните телефони, тези развития ще дадат на хората повече свобода и комфорт в къщи.
Глобалният интернет трафик ще се увеличи четири пъти до 2015 г., а  милион минути интернет видео ще бъдат пренасяни за секунда.
Нормата на печалба пада и единственият начин телеком операторите да се развиват, е да подкрепят създаването на нови услуги от трети лица.   
Разпространи съдържание

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes