Бизнес комуникации

Всички теми във фокус

Кои са най-важните въпроси за ИТ лидерите, които да си зададат през 2016? „Обществото за управление на информацията“ е анкетирало 785 организации, за да ги открие и включи в своето изследване „ИТ тенденции през 2016“. Ето кои са първите 10.
Спадането на приходите на големите телекомуникационни оператори е тенденция, която по-скоро се определя от променената структура на този пазар, а не от спада в броя на клиентите. Конкурентния натиск намалява цените на телекомуникационните услуги и поради това операторите са принудени непрекъснато да променят и усъвършенстват своята инфраструктура.
Четири сценария за развитието на дигиталното съдържание и информационните технологии в Югоизточна Европа до 2025 г. бяха създадени от специалисти от осем страни от региона. Сценариите разглеждат различни аспекти и фактори, които биха могли да повлияят на технологичния сектор.
Социалните мрежи на работното място са вътрешни софтуерни платформи, проектирани да насърчават съвместната работа, комуникацията и споделянето на знания между служителите. И тъй като целта им е да бъдат именно социални, те често биват описвани като създадени така, че да бъдат ангажиращи и окуражаващи широка употреба за връзка с много хора вътре в компанията. Реалността обаче много често се оказва...
Интересът при хостинга е заради бурното развитие на електронната търговия, интернет услугите, фейсбук приложенията и увеличаващите се изисквания към сайтовете на фирмите    
Малко компании ще приемат някакви правила по отношение собствените компютри на служителите вътре в корпоративната среда (т.нар. BYOC – Bring your own computer). Други, които имат изградени такива правила, дори ще ги загърбят. В същото време повече от половината организации от класацията Fortune 500 ще позволят на служителите си да използват собствени компютри по време на работа.
Self-service BI е необходим инструмент за всяка модерна организация, но инициативата около неговото внедряване има малък шанс за успех без подкрепата на служителите. Изпълнение, което да доведе до широкото му приемане, изисква ясна визия, но по-важното е, че изисква начин тази визия да достигне до всички потребители на територията на организацията.
Разпространи съдържание

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes