Бизнес комуникации

Всички интервюта

Навлизането на най-новия стандарт IEEE 802.1AC ще допринесе в още по-голяма степен за революцията при безжичните устройства.
Windows Azure Virtual Network предоставя гъвкавостта на фирмите динамично да разширяват или свиват своя хардуерен и софтуерен капацитет, без да се налага да правят големи първоначални капиталови вложения.
Стойността за бизнеса се крие в това колко бързо можеш да реагираш в зависимост на променящите се нужди на своите клиенти и партньори. От моя гледна точка това означава всичко да става по едни лесен и сигурен начин върху мобилно устройство.
Бизнесът трябва да се убеди, че решенията за управление на клиенти наистина ще доведат до разрешаване на проблемите му, смята Страхил Развигоров, управител на BizLink. Компанията е официален представител на CRM системата Sugar CRM.
HP прави поредна сериозна заявка за участие на мрежовия пазар у нас. Kомпанията представя нови решения за конвергентна инфраструктура за центрове за данни, допълвайки богатото портфолио в областта на сървърите и съхранението на данни с мрежови архитектури от следващо поколение.
Игнатов разказва защо все повече компании поглеждат към планирането на жизнения цикъл на приложенията и какви са преките предимства на методологията. Освен това той споделя и своя поглед по темите клауд компютинг и корпоративните социални мрежи.
При видеоконферентните системи се забелязва преход – в началото родните фирми не се интересуваха от тях, интерес проявяваха само големите компании с външно управление. Нещата обаче се промениха.
Разпространи съдържание

Вход потребители

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes