За Сага Текнолъджи

 

Сага Текнолъджи

Сага Текнолъджи ЕООД е основана през 1993 г. и е водещ издател на периодика в областта на новите технологии, науката и Интернет в България. Съдържанието на нейните издания е базирано на реномирани световни източници и е в подкрепа на технологичния преход на българското общество към развита икономика. Всяко от изданията се ползва с доверието на читателите си, добре известно е и има водеща позиция в своя пазарен сегмент.

Сага Текнолъджи издава световния лидер в областта на ИТ списанията - PC Magazine, в България от 1994 г. и корпоративния вестник itFORUM, наследник на PC Week и eWeek BG. От началото на 2006 г. на българския пазар е и Information Security Bulgaria, по лиценз на TechTarget.

Основната цел, която си поставя Сага Текнолъджи, е създаването на висококачествено съдържание, съобразено с нуждите на съответната читателска аудитория и с най-високите морални принципи в световната практика. Създаденото доверие и уважение към медиите ги превръща в предпочитано място за реклама на водещи фирми от различни области.

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes