Центрове за данни

Всички интервюта

Огромният информационен ръст поставя нови предизвикателства пред дейта центровете, които не просто трябва да се справят с по-голямо количество информация, но и да могат да отсяват важните данни от най-различни източници.
В компанията вече работят повече от 100 висококвалифицирани специалисти, а релокацията на 6 продуктови групи от производството в Швейцария е напълно завършена, съществуващите мощности оперират с нормална натовареност при двусменен режим на работа.
В интервю за it Infrastructure Салих Якубов, продуктов мениджър на Cloudware, споделя, че това което прави „облачния“ компютинг финансово ефективен, се крие в принципа му на работа – множество наематели на една платформа, които си поделят разходите за нейното управление.
Бъдещето на ИТ системите е подобно на онлайн магазините за мобилни приложения. Те дават достъп на бизнес потребителите до каталог с инструменти, които могат да използват върху своята корпоративна платформа. Това е мнението на Ботонд Кис от IBM, който пристигна в България за официалното представяне...
HP прави поредна сериозна заявка за участие на мрежовия пазар у нас. Kомпанията представя нови решения за конвергентна инфраструктура за центрове за данни, допълвайки богатото портфолио в областта на сървърите и съхранението на данни с мрежови архитектури от следващо поколение...
Възможността да се намали наполовина необходимото дисково пространство за съхранение на данните на компанията не е без значение. Михаил Павлов, мениджър системи за съхранение на данни в HP България,  разказва повече за възможностите за нейното съхранение, които компанията предлага.  
Миналата година спечелихме две сделки за дизайн на център за данни. Направихме дизайн на резервиран център за данни на една от големите български банки, който в момента работи. За компания от комуналния сегмент направихме дизайн на център за данни и в момента сме в процес на неговото изграждане.
Разпространи съдържание

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes