Печатна инфраструктура

Всички анализи

Управлението на документите в самата си същност представлява управление на жизнения им цикъл в компанията – тяхното създаване, преглеждане, публикуване, консумиране и в крайна сметка тяхното запазване (съхранение) или унищожаване. Въпреки че понятието “управление” предполага йерархичен контрол върху информацията, една ефективна...
Услугите за аутсорсинг на печатни устройства (Managed Print Service - MPS) намаляват разходите за печат и цифровизирането на документи и повишават продуктивността в офиса. В момента много компании не разполагат с метод, с който да следят нивото на печат и дейностите, свързани с него.
Луис Касадо, маркетинг директор „Предприятия”, „Решения за печат” (IPG) в HP, изследва влиянието на цвета и прави заключението, че приложението на цветове за днешната бизнес среда е по-важно от всякога.
Повече от половината от компаниите в изследователска извадка на IDC не могат да назоват общия брой на периферните си устройства и дори в много от случаите се оказва, че притежават до десет пъти повече техника, отколкото им е нужна. По-малко от половината фирми в проучването на анализатора следят редовно разходите си за печа.
Managed Print Services (MPS) или услугите по управление на печата в България все още се възприемат като екзотична новост от повечето ИТ мениджъри на големи компании. У нас те се доставят от големите компании като Xerox, HP и Konica Minolta, а системните интегратори все още предлагат частичен модел, който включва улесняване на работата при смяна...
Бизнесът у нас все още не е достатъчно убеден в предимствата на въвеждането на услуги за управлението на печата, независимо от това, че търси начини за съкращаване на разходите си. Въпреки това има сериозни причини този пазар в България да се развива, макар и в началото не с бързи темпове.
Обединяването в едно на директна поща и документи, съдържащи транзакционна информация, се нарича „транспромо“ и има някои неоспорими данни, които подкрепят ефективността на неговата употреба.
Разпространи съдържание

Вход потребители

Топ новини

На 15 юни в Бизнес център „Земята и хората“ за втора поредна година ще се проведе SQL Server 2017 Discovery Day, където пред българските експерти от ИТ сферата официално ще бъде представен новият Microsoft SQL Server. На събитието, организирано от учебния център на Инспирит ЕООД - SQL Master Academy- посетителите ще могат да обменят опит и да обсъдят казуси от...

Образователната организация ERP Academy ще гостува на Софтуерния университет с безплатна лекция на тема: "Запознаване с BI и CRM". Събитието ще се проведе на 16 декември от 19 часа в зала Inspiration. Лектори ще бъдат Николай Миленков и Анастас Шопов.

Dell обяви новия си високопроизводителен и високоефективен тънък клиент Wyse 5060, който е лесен за внедряване и управление, предлага по-големи опции за сигурност и цялостна съвместимост на виртуалното работно място със Citrix, Microsoft и VMware. Създаден е за служители от индустриите на знанието, които изискват мощна производителност на настолните машини и поддръжка на...

Premium Drupal Themes by Adaptivethemes